13 Φεβρουάριος 2016, 18:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Φεβρουάριος 2016, 17:56

Αγρότες προπηλάκισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη (βίντεο)

  • Αγρότες προπηλάκισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη (βίντεο)
    (Φωτ.: alexpoli.gr)

Στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης εγκλωβίστηκαν σήμερα από εξαγριωμένους αγρότες του νοτίου Έβρου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γκαρά και Δημήτρης Ρίζος.

Η ομάδα των αγροτών «πολιόρκησε» με άγριες διαθέσεις τους δύο εκπροσώπους της κυβέρνησης μέσα στο χώρο των αφίξεων, ζητώντας εξηγήσεις για τα νέα μέτρα και το Ασφαλιστικό.

Η κατάσταση ήταν ηλεκτρισμένη και ακούστηκαν γιουχαΐσματα και βαριές εκφράσεις από το συγκεντρωμένο πλήθος. Μετά από αρκετή ώρα οι βουλευτές αποχώρησαν συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων και με το… τελεσίγραφο των αγροτών να μην ψηφίσουν τα μέτρα.


Οι δύο βουλευτές συνομιλούν με τους εξαγριωμένους αγρότες (πηγή: alexpoli.gr)

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Α. Γκαρά εξήγησε πως κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ενημερώθηκαν για το αίτημα των αγροτών να συνομιλήσουν μαζί τους. «Μιλήσαμε με την πενταμελή αντιπροσωπεία τους και στη συνέχεια με όλους τους συγκεντρωμένους στον χώρο αγρότες. Τέθηκαν κυρίως ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως τα προβλήματα με τις πλημμύρες και τις πληρωμές, αλλά και το φορολογικό και ασφαλιστικό», δήλωσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου.