19 Αύγουστος 2013, 17:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:12

Θα την σκοτώσω για να σε εκδικηθώ που με άφησες

  • Θα την σκοτώσω για να σε εκδικηθώ που με άφησες

Ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από την τραγωδία του Άργους όταν ένας 47χρονος επιχειρηματίας πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του και έπειτα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία ανακάλυψε στο σπίτι του 47χρονου ένα σοκαριστικό σημείωμα στο οποίο εξηγεί ο ίδιος ότι όλα έγιναν για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα. Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μακροσκελές σημείωμά του.

Στις 12 Αυγούστου ο επιχειρηματίας, αφού έφαγε με την κόρη του σε ένα εστιατόριο, την πυροβόλησε στο κέντρο του Αργους και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Στο σημείωμα αναφέρεται με υβριστικές εκφράσεις στην εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ την κατηγορεί για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και για τη σχέση που διατηρεί με κοινό τους φίλο. Ολα αυτά φαίνεται πως όπλισαν το χέρι του και αποφάσισε να σκοτώσει την 17χρονη κόρη του ζευγαριού για εκδίκηση.

Το κορίτσι νοσηλεύεται ακόμη σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ ο πατέρας της νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο.

Πηγή: madata.gr