2 Φεβρουάριος 2016, 23:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Φεβρουάριος 2016, 21:15

Νέα πρόσωπα από τον Μητσοτάκη σε γραμματείες της ΝΔ

  • Στη Σαλαμίνα ο Μητσοτάκης για τα Θεοφάνια
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Συμέλα Παντζαρτζή)

Συνεχίζει να κλείνει τα... κουτάκια στο νέο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο πρόεδρος του κόμματος αποφάσισε τη σύσταση γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, σε αντικατάσταση της γραμματείας Μισθωτών και Επιστημονικών Φορέων, ορίζοντας γραμματέα τον Θεόδωρο Κόλλια.

Παράλληλα συγκροτεί γραμματεία Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος, σε αντικατάσταση του Τομέα Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος και ορίζει γραμματέα τη Ζωή Ράπτη.

Συστήνει εξάλλου γραμματεία Επιστημονικών Φορέων όπου ορίζει γραμματέα τον Νικόλαο Κωστόπουλο. Περαιτέρω ορίζει τη Μαρία Συρεγγέλα στη θέση της γραμματέως Γυναικείων Θεμάτων, τον Βασίλειο Ξυπολυτά επικεφαλής της γραμματείας Παραγωγικών Φορέων, τον Ιωάννη Σμυρλή γραμματέα στη Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Γεώργιο Σταμάτη στη θέση του επικεφαλής της γραμματείας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων του κόμματος.

Τέλος, με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, σύμβουλός του για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής και Υπεύθυνος Παρακολούθησης του Γ’ Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής ορίζεται ο Στυλιανός Πέτσας.