18 Αύγουστος 2013, 10:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:13

Στο λευκό έμεινε ο Απόλλων 1926 με τον Κιλκισιακό

  • Στο λευκό έμεινε ο Απόλλων 1926 με τον Κιλκισιακό

Στο λευκό 0-0 έμεινε η ομάδα των Ποντίων στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση που έδωσε με την ομάδα του Κιλκισιακού.

Στα 90 λεπτά της αναμέτρησης οι κοκκινόμαυροι φάνηκαν αρκετά νωθροί με σημάδια κόπωσης. Σε ιδιαίτερα καλή φόρμα για πολλοστή φορά, στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια, ήταν ο νεοαποκτηθείς Βέργος, ενώ δραστήριος ήταν και ο Κισκαμπάνης πραγματοποιώντας πολλές επελάσεις προς τα αντίπαλα γκολποστ.
 
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 200 θεατές. Ανάμεσα του ήταν και ο πάλε ποτέ ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος. Μετά από το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση του Α.Ο.Κ. παρέθεσε γεύμα στην ομάδα του Απόλλωνα
 
Το φιλμ του αγώνα:
-Μόλις στο 19’ πραγματοποιήθηκε η πρώτη σπουδαία ευκαιρία στην αναμέτρηση και αυτή για λογαριασμό του Κιλκισιακού, όταν ο Ηλιόπουλος μετά από ωραία ατομική ενέργεια σημάδεψε την δεξιά πλευρά του Βαλσάμακη, με τον πορτιέρο των Ποντίων να αποσοβεί τον κίνδυνο, βγάζοντας τη μπάλα σε κόρνερ.
-Στο 24’ ήταν σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει την εστία του Κιλκισιακού, όταν ο Πιτσόκος έβγαλε από τα δεξιά μια ωραία σέντρα για τον Κτιστόπουλο, με τον νεαρό μέσο να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από την εστία του Μπαντή.
-Στο 45’ οι κοκκινόμαυροι δημιούργησαν τη δεύτερη τους ευκαιρία στο ματς, όταν ο Βλάχος εξαπέλυσε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Μπαντή, με τον γκολκίπερ του Κιλκισιακού να μαζεύει με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα.
-Την τελευταία σπουδαία ευκαιρία στο ματς την είχε ο Απόλλωνας, όταν ο Ναλμπάντης προσπάθησε να παραβιάσει την εστία των γηπεδούχων, με το Μπαντή όμως να διώχνει με το ένα χέρι αυτήν τη σπουδαία ευκαιρία των Ποντίων
 
Συνθέσεις ομάδων:

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Σερταρίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης, Τζεβελέκης, Σαββίδης, Μπελίτσας
Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Λογγινίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Ασημακίδης, Καρατζιάς, Καρυπίδης, Ηλιάδης, Σαβελίδης, Αμανατίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βαλσαμάκης, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Καπίας (λ.τ. Μανουσαρίδης), Βέντζιος, Βέργος, Κτιστόπουλος, Μυλώσης, Παντελιάδης, Βλάχος.
Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Μωυσίδης, Λιόνης, Σακκάς, Παρμαξίδης, Ορφανός, Ναλμπάντης, Προβατίδης, Λουιζίδης, Δρόσος.

Πηγή: apollonpontou.com