29 Ιανουάριος 2016, 14:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 29 Ιανουάριος 2016, 15:43

Η Πέλα Νικολαΐδη αποκλειστικά στο pontos-news.gr για τη συνεργασία της με Νταλάρα και Πασχαλίδη

  • Η Πέλα Νικολαΐδη αποκλειστικά στο pontos-news.gr για τη συνεργασία της με Νταλάρα και Πασχαλίδη

Σε μια σειρά συναυλιών που ξεκινούν απόψε, ο Γιώργος Νταλάρας επιλέγει μια δυνατή, νέα γυναικεία φωνή από τον ποντιακό καλλιτεχνικό χώρο, να ερμηνεύσει το τραγούδι «Ρωμαίισα καλομάνα» και όχι μόνο.

Η Πέλα Νικολαΐδη μιλά αποκλειστικά στο pontos-news.gr
γι’ αυτήν τη συνεργασία.

Εντελώς ξαφνικά προέκυψε η συνεργασία αυτή, καθώς, όπως μας λέει, «τίποτα δεν είχε προηγηθεί. Μου είπαν κάποια άτομα που ήταν σε μια συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Κοζάνη ότι είπε πολύ καλά σχόλια για μένα, για μια γυναικεία ποντιακή φωνή. Ότι θα ερχόταν η ώρα να μου προτείνει συνεργασία, δεν το περίμενα». 

Το «Ρωμαίισα καλομάνα», που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ήταν
η αιτία για να την αναζητήσει
ο Γιώργος Νταλάρας.

Η Πέλα δηλώνει ενθουσιασμένη για την πρώτη συνεργασία της με έναν καλλιτέχνη τόσο μεγάλου βεληνεκούς, αλλά ταυτόχρονα είναι και αγχωμένη. Εκτός από το «Ρωμαίισα καλομάνα», θα τραγουδήσει σόλο κάποια τραγούδια, αλλά και ένα μαζί με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, Γιώργο Νταλάρα και Μίλτο Πασχαλίδη.

  • Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η ορχήστρα «Εστουδιαντίνα» Νέας Ιωνίας και η Πέλα Νικολαΐδη, θα πραγματοποιήσουν τέσσερις μουσικές συναυλίες: Παρασκευή 29 - Σάββατο 30 Ιανουαρίου, και Παρασκευή 12 - Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, με ώρα έναρξης 22:30 στη σκηνή «Passport Κεραμεικός» (Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος, Αθήνα).

Κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο: Βασίλης Καρυοφυλλίδης