25 Ιανουάριος 2016, 17:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Ιανουάριος 2016, 17:35

Πώς έζησαν το ντέρμπι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης (βίντεο)

  • Πώς έζησαν το ντέρμπι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης (βίντεο)
    (Φωτ.: Intime)

Το ντέρμπι των Δικεφάλων παρακολούθησαν παρέα το βράδυ της Κυριακής ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δύο Πόντιοι επιχειρηματίες βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και είδαν τις αγαπημένες τους ομάδες (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα), αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο πως το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει.

Στη σουίτα, η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε τα πάντα για να αισθανθεί όσο πιο άνετα ο φιλοξενούμενος Ιβάν Σαββίδης.

Μέχρι και σαμπάνιες είχαν φροντίσει να υπάρχουν εκεί – προσφέρθηκαν σε όλους τους εκπροσώπους της διοίκησης του ΠΑΟΚ! Άλλωστε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να ανταποδώσει την καλή φιλοξενία που του επεφύλαξαν στην Τούμπα στο ματς του πρώτου γύρου.

«Ο κύριος Σαββίδης είναι φίλος μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της AEGEAN κατά την αποχώρησή του από το στάδιο. Είχε προηγηθεί μια μεγάλη αγκαλιά των δυο τους κατά την ολοκλήρωση του αγώνα, απόδειξη των άριστων σχέσεων τους.

Ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε να φορέσει ένα μπουφάν του ΠΑΟΚ σε αυτή την παρουσία του στο ΟΑΚΑ ενώ είχε θερμή χειραψία και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που βρέθηκε στην σουίτα για να τον καλωσορίσει. Τον επιχειρηματία συνόδευσαν και οι δύο γιοι του. «Όλα ήταν όμορφα», αρκέστηκε να πει για την φιλοξενία της ΑΕΚ, φεύγοντας από το Ολυμπιακό Στάδιο.