22 Ιανουάριος 2016, 23:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιανουάριος 2016, 23:18

Απαγόρευση κυκλοφορίας από το μεσημέρι του Σαββάτου στα Τέμπη

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από το μεσημέρι του Σαββάτου στα Τέμπη
    (Φωτ.:ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αποστόλης Ντομάλης)

Απαγορεύεται από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της ΠΑΘΕ από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου. Στην ανακοίνωση αυτή προχώρησε σήμερα το βράδυ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών έχουν απευθύνει πρόσκληση προς εκπροσώπους όλων των μπλόκων, προκειμένου να συντονίσουν τον αγώνα τους.

Εξαιρούνται από τις παραπάνω ρυθμίσεις, προκειμένου να διευκολύνεται η κοινωνικοοικονομική ζωή των κατοίκων της περιοχής παραλιακού άξονα Αγιοκάμπου καθώς και των κατοίκων του Δήμου Τεμπών:

  • Λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ, για μεταφορά κατοίκων μόνο της περιοχής.
  • Φορτηγά, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο αναγκών τοπικού ως άνω χαρακτήρα (λ.χ. τροφοδοσία τοπικών επιχειρήσεων, τουριστικών καταλυμάτων κλπ, συλλογή γάλακτος με βυτιοφόρα γαλακτοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εφοδιασμός κτηνοτροφικών μονάδων με ζωοτροφές κ.ά.).

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές. Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας: 2410 683168 και 2410 683169.