19 Ιανουάριος 2016, 18:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιανουάριος 2016, 18:17

Πρώτα δολοφόνησαν τον 65χρονο και μετά τον έβαλαν στον καταψύκτη

  • Πρώτα δολοφόνησαν τον 65χρονο και μετά τον έβαλαν στον καταψύκτη

Τις πρώτες εκτιμήσεις για το πολύκροτο έγκλημα της οδού Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα κάνει η Αστυνομία, και ενώ η 45χρονη πρώην σύζυγος του θύματος παραμένει άφαντη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ο 65χρονος ναυτικός πρώτα δολοφονήθηκε και μετά ο δράστης, ή οι δράστες, τον έβαλαν στον καταψύκτη.

Ο θάνατος του άνδρα προήλθε από ασφυξία εξαιτίας της μονωτικής ταινίας που έφραζε το στόμα και τη μύτη του, αλλά και της σακούλας που του είχαν βάλει στο κεφάλι. Περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι αστυνομικοί, πάντως, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο δράστης της δολοφονίας να είναι η πρώην σύζυγος και μητέρα του παιδιού του θύματος, υπήκοος Βουλγαρίας. Θεωρούν ότι ο σωματότυπος της γυναίκας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 65χρονος ήταν μικροκαμωμένος υποστηρίζει τη θεωρία να τον σκότωσε εκείνη και στη συνέχεια να τον έβαλε μόνη της στον καταψύκτη.

Οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Ιντερπόλ για τον εντοπισμό της 45χρονης αλλά και του 27χρονου γιου της, από τον πρώτο γάμο.