16 Αύγουστος 2013, 08:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:13

Έρχονται βροχές. Δείτε πού θα βρέξει σήμερα!

  • Με βροχές, καταιγίδες και... χαλάζι μπαίνει ο Αύγουστος!

Έρχονται βροχές. Δείτε πού θα βρέξει σήμερα!

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρα θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 25 έως 35 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 30 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και από 22 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Μέτριοι και βαθμιαία τοπικά ισχυροί βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί 6 μποφόρ και κατά περιόδους στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας θα αυξηθούν δίνοντας πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.