Σάββας Καλεντερίδης
17 Ιανουάριος 2016, 14:26

Για να μη λέμε ότι δεν γνωρίζαμε...

Όπως είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στη διεθνή σκηνή, οι μεγάλες δυνάμεις και οι σοβαρές χώρες σχεδιάζουν για τα επόμενα 25, 50 και 100 χρόνια. Και με βάση το σχεδιασμό αυτόν, χαράσσεται η πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις σε όλους τους τομείς, από την ανάπτυξη και το Ασφαλιστικό μέχρι την εθνική άμυνα και την εξωτερική πολιτική!

Μια που η Ελλάδα δεν έχει δικό της εθνικό σχεδιασμό για τις επόμενες δεκαετίες, καλό είναι να κάνουμε μια μικρή αναφορά στο σχεδιασμό που έχουν άλλες χώρες και παράγοντες για την περιοχή στην οποία τυχαίνει να βρίσκονται η Κύπρος και η Ελλάδα.

Καταρχάς είναι πολύ χρήσιμο και διδακτικό να δούμε την πορεία των εξελίξεων τα τελευταία 50 χρόνια, για να βγάλουμε συμπεράσματα για το σχεδιασμό που υπήρχε και εφαρμόστηκε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αυτά τα 50 χρόνια χάθηκε η μισή Κύπρος, η Ελλάδα έχασε τον επιχειρησιακό έλεγχο του Αιγαίου που είχε μέχρι το 1974 στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, στην ουσία έχασε το αναφαίρετο δικαίωμά της να αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ν.μ., ανοίγοντας έτσι την κερκόπορτα των διεκδικήσεων στην Τουρκία στο σύνολο του Αιγαίου.

Αυτά τα 50 χρόνια οι Πομάκοι, που μέχρι το 1970 μιλούσαν μόνο πομακικά και ελληνικά, είχαν ελάχιστους μικτούς γάμους με τουρκογενείς μουσουλμάνους της Θράκης, έχουν αρχίσει να μιλούν τουρκικά και να διεκδικούν τη διδασκαλία της τουρκικής ακόμα και στα νηπιαγωγεία. Για την παράνομη παρακρατική δράση των πρακτόρων του τουρκικού κράτους στα σπλάχνα της μουσουλμανικής μειονότητας, υπό την καθοδήγηση του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, που παραβιάζει τη συνθήκη της Βιέννης σχεδόν κάθε μέρα, δεν χρειάζεται να γράψουμε και να πούμε τίποτα. Είναι πράγματα που τα ξέρουν ακόμα και οι… πέτρες, εκτός από την εκάστοτε κυβέρνηση και τους επικεφαλής του ΥΠΕΞ.

Αυτά τα 50 χρόνια αποκτήσαμε στα βόρεια σύνορά μας ένα νεόκοπο λαθροέθνος και ένα λαθρόβιο κράτος, το οποίο με έναν περίεργο τρόπο, χωρίς να έχει ρίζες και την ιστορική αλήθεια με το μέρος του, κατόρθωσε να καθιερωθεί διεθνώς με ένα όνομα που ακόμα και οι πέτρες, πάλι, ξέρουν ότι δεν του ανήκει!

Όλα αυτά –και στην περίπτωση της Κύπρου και στην περίπτωση του Αιγαίου και στην περίπτωση της Θράκης αλλά και του λαθροέθνους-λαθροκράτους– είχαν την αμέριστη συμπαράσταση του αμερικανικού και του εβραϊκού παράγοντα. Όλα.

Να δούμε τώρα τι σχεδιάζεται και τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες δεκαετίες!

Θάνατο της Κυπριακής Δημοκρατίας και «λύση» του Κυπριακού, με στόχο το νησί να μετατραπεί σε πλατφόρμα εμπορικών συναλλαγών, με τους κατοίκους του να αποκτούν σταδιακά και σε βάθος ενιαία κυπριακή συνείδηση, αποκόπτοντας τους δεσμούς με την Ελλάδα και την Τουρκία. Με άλλα λόγια, Κύπριους χωρίς ελληνικό εθνικό φρόνημα και συνείδηση.

Εν τω μεταξύ, όσο θα γίνονται αυτά στην Κύπρο, στο Αιγαίο θα ολοκληρώνεται σταδιακά η λεγόμενη συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση, ενώ στην Κρήτη διάφοροι «επιστήμονες» θα ανακοινώνουν στοιχεία για την καταγωγή των Κρητών από μη ελληνικά φύλλα, για να αρχίσει σταδιακά να «χτίζεται» κρητική εθνική συνείδηση, ενώ ταυτοχρόνως κάποιοι θα χαϊδεύουν τα αυτιά των κατοίκων του νησιού να επιλέξουν την αυτονομία για να απαλλαγούν από το υπέρογκο εξωτερικό χρέος της Ελλάδας και την υπερφορολόγηση, και να απολαύσουν μόνοι τους τα πλούτη της Κρήτης!

Όσο για το λαθροέθνος-λαθροκράτος, σταδιακά, με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης, όπως γίνεται δεκαετίες τώρα, θα αποκτήσει διαβατήριο με συναίνεση ελληνικών κυβερνήσεων, για να αρχίσει να μετατρέπεται η Θεσσαλονίκη σε μια «ανοικτή» πόλη –άλλωστε αυτό το προπαγανδίζει ο κ. Μπουτάρης, ελπίζουμε να μην ξέρει τι ακριβώς κάνει–, η οποία θα ανήκει σε όλους και όχι μόνο στους Έλληνες.

Όλο αυτό το σχέδιο θα εφαρμοστεί καλύτερα αν χτυπηθεί ο ελληνικός πατριωτισμός, μέσα από την εθνοαποδομητική δράση τύπων σαν τον Φίλη, τη Ρεπούση, τον Λιάκο, τη Δραγώνα, τη Διαμαντοπούλου, τη Μαριέττα Γιαννάκου, τον Νίκο Γεωργιάδη και άλλων «κολλητών» του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τομέα της παιδείας, της Ορθοδοξίας, της οικογένειας κτλ.

Το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η λαθρομετανάστευση, με την οποία θα επιτευχθεί θανάσιμο χτύπημα στον ελληνικό πατριωτισμό, γιατί εδώ που τα λέμε, αν μπει ο δάσκαλος σε μια τάξη με 50% μουσουλμάνους, τι θα μπορούσε να τους πει για τον Κολοκοτρώνη, τον Νικηταρά και τον ελληνικό πατριωτισμό!

Το έργο δεν τελείωσε, τώρα αρχίζει…

Ελπίζουμε στην εθνική αφύπνιση των Ελλήνων, για να μην βρεθούμε να παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας  αμέριμνοι το θάνατο του ελληνικού έθνους…