13 Ιανουάριος 2016, 17:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιανουάριος 2016, 16:58

Βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι η 37χρονη αγνοούμενη της Κοζάνης

  • Ισόβια στον Τάσο Τσιουχάρα για το φόνο της Ανθής Λινάρδου στο Βελβεντό
    Στιγμιότυπο από τις έρευνες στο χωράφι του συζύγου της 37χρονης Ανθής Λινάρδου

Νεκρή βρέθηκε τελικά η 37χρονη Ανθή Λινάρδου από το Βελβεντό Κοζάνης που είχε δηλωθεί από το σύζυγό της ως αγνοούμενη. Την άτυχη γυναίκα, το πτώμα της οποίας εντόπισε η αστυνομία σε χωράφι κατά τη διάρκεια ερευνών παρουσία του πεθερού της, φαίνεται ότι δολοφόνησε ο σύζυγός της.

Η ΕΛΑΣ έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψή του με εντολή εισαγγελέα. Με βάσει τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι δολοφόνησε την 37χρονη την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, ημέρα που ο ίδιος είχε δηλώσει στην Αστυνομία την εξαφάνισή της.

Εν συνεχεία φέρεται να έθαψε τη δολοφονημένη σύζυγό του σε χωράφι τους και να πέρασε με φρέζα το εν λόγω σημείο, αλλά και ολόκληρο το χωράφι για να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Ο σύζυγος της 37χρονης στις καταθέσεις του στην ΕΛΑΣ ισχυριζόταν ότι από το απόγευμα του Σαββάτου κάτι απασχολούσε τη σύζυγό του και ότι είχε βγει μια βόλτα για ποτό, χωρίς να πάρει μαζί τα προσωπικά της αντικείμενα. Την εκδοχή ότι η γυναίκα είχε φύγει με κάποιον άλλον άνδρα είχε υποστηρίξει ο πεθερός της, επικαλούμενος μάλιστα πρόσφατες αναρτήσεις της στο Facebook. Οι έρευνες για τη διαλεύκανση του αποτρόπαιου εγκλήματος συνεχίζονται.