7 Ιανουάριος 2016, 17:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Ιανουάριος 2016, 17:17

Amber Alert για το παιδί που άρπαξε ο πατέρας του, αφού δολοφόνησε τη μάνα

  • Amber Alert για το παιδί που άρπαξε ο πατέρας του, αφού δολοφόνησε τη μάνα

Είναι η είδηση που το τελευταίο 24ωρο συγκλονίζει την κοινή γνώμη: 34χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε την 41χρονη εν διαστάσει Ελληνίδα σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής, αναζητείται από τις Αρχές όχι μόνο για το φόνο αλλά και για την αρπαγή του μικρότερου παιδιού τους.

Για τον ηλικίας 4,5 ετών Φοίβο Λέσι έχει εκδοθεί Amber Alert, ενώ έχει δοθεί στη δημοσιότητα και η περιγραφή του πατέρα του, Τζέιμς Λέσι, ο οποίος κυκλοφορεί και με το ψευδώνυμο «Κλoντ».

Ο Φοίβος έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά και έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Ο πατέρας του έχει ύψος 1,73, ζυγίζει 85 κιλά και έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής, αλλά και της δολοφονίας της μητέρας, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία μπορεί να επικοινωνεί με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, ή να τηλεφωνεί στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000, ή να απευθύνεται στα αστυνομικά τμήματα όλης της χώρας.