6 Ιανουάριος 2016, 13:57 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Ιανουάριος 2016, 14:38

Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

  • Έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 60 ετών, άφησε τα ξημερώματα ο Μάκης Ψωμιάδης, προδομένος από την καρδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε αποφυλακιστεί μετά από τέσσερα χρόνια και δύο μήνες κράτησης. Είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση 21,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, κατά την διάρκεια της προεδρίας του (2001-03), ενώ το όνομά του ενεπλάκη και στην υπόθεση των στημένων του 2011, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του στα Σκόπια, όπου και είχε διαφύγει.

Γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1955 στην Καβάλα, από πατέρα παπά, και είχε δύο παιδιά, τον Σταύρο και τη Χριστίνα, η οποία είναι παντρεμένη με τον διεθνή σέντερ Γιάννη Μπουρούση.

Tο 1988 έγινε πρόεδρος της Eρασιτεχνικής AEK και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου. Ακολούθως ενεπλάκη διοικητικά με την ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Εθνικό, τον Ακράτητο και την Καβάλα. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.