5 Ιανουάριος 2016, 14:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Ιανουάριος 2016, 14:29

Δεν υπέδειξε υποψήφιο ο Απόστολος Τζιτζικώστας

  • Δεν υπέδειξε υποψήφιο ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Να ψηφίσουν κατά συνείδηση την ερχόμενη Κυριακή κάλεσε τους Νεοδημοκράτες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ακολουθώντας στην ουσία πολιτική ίσως αποστάσεων απέναντι στους δύο «μονομάχους», Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τρίτης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας έκανε λόγο για μια Νέα Δημοκρατία «με διαφορετική νοοτροπία, ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στο διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της και αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας της, για μία Νέα Δημοκρατία μακριά από το λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι».

«Παραμένω πιστός σε αυτές τις αρχές και στη σταθερή θέση μου ότι η δύναμη αυτής της παράταξης είναι ο κόσμος της και ότι οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες δεν χρειάζονται ούτε γραμμές, ούτε υποδείξεις, ούτε καθοδήγηση. Θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους και μόνο. Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται. Και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν όλοι και πρώτος εγώ», ανέφερε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.