5 Ιανουάριος 2016, 10:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Ιανουάριος 2016, 09:34

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται η μάχη για την αρχηγία της ΝΔ

  • Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται η μάχη για την αρχηγία της ΝΔ
    Με ενδιαφέρον αναμένεται η δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα, λίγες ημέρες προτού στηθούν οι κάλπες για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Σωτήρης Μπαρμπαρούσης)

Σήμερα  αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας σχετικά με τη στάση του στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ για την ανάδειξη νέου προέδρου με διεκδικητές τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και οι δύο υποψήφιοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη με… στόχο τους 145.000 ψηφοφόρους του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει καλέσει τους δημοσιογράφους στις 13:30 το μεσημέρι στο γραφείο του προκειμένου να κάνει τη σχετική δήλωση.

Νωρίτερα, στις 11:30, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη (στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace), όπου βρίσκεται από σήμερα για επαφές με στελέχη και μέλη του κόμματος.

Συναντήσεις με στελέχη και μέλη του κόμματος θα έχει και ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος την Τετάρτη θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης.