14 Αύγουστος 2013, 08:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:14

Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο και τις επόμενες ημέρες

  • Καύσωνας: Έρχονται και πάλι 40άρια – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ο καιρός τον Δεκαπενταύγουστο και τις επόμενες ημέρες

Καλός αναμένεται να είναι, επίσης, ο καιρός ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, αλλά και για τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Κυριακή, 18 Αυγούστου στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Πιο αναλυτικά, γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός την Τετάρτη, 14 Αυγούστου, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ο καιρός θα είναι γενικά καλός. Στα Βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες, οπότε ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 μποφόρ και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή, 16, και το Σάββατο, 17 Αυγούστου, ο καιρός θα σημειώσει μικρή μεταβολή, αλλά γενικά θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Συγκεκριμένα, στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όποτε θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 μποφόρ με 7 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και την Κυριακή, 18 Αυγούστου, ενώ η θερμοκρασία δε θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή. Συγκεκριμένα, αναμένουμε να εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις στα Ηπειρωτικά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με λίγους πρόσκαιρους όμβρους στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.