27 Δεκέμβριος 2015, 19:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Δεκέμβριος 2015, 18:23

«Πόλεμος» ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ για τη στράτευση των γυναικών

  • «Πόλεμος» ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ για τη στράτευση των γυναικών

«Πόλεμος» ξέσπασε μεταξύ ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή την πρόταση του Πάνου Καμμένου να στρατεύονται οι γυναίκες. Αρχικά το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του, μιλά για «παραλήρημα»  του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος ζητά την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών που διεκδικούν θέση σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό και την ίδρυση στρατιωτικών λυκείων.

Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει τους οπαδούς του κόμματος των ΑΝΕΛ «ακροδεξιούς, φανατικούς, ομοφοβικούς» και συμπληρώνει: «Συνιστούμε, πάντως, στον Τσίπρα όταν πάει στους Podemos η στην πορτογαλική αριστερά, να μη συνοδεύεται από τον Καμμένο. Μην πάθουν και σοκ οι άνθρωποι».

Άμεση ήταν η απάντηση των ΑΝΕΛ που τονίζουν ότι: «Το όψιμο ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για τον πρωθυπουργό τον οποίο μέχρι πρότινος έβριζε και κατηγορούσε εκπλήσσει. Τώρα θέλει να τον προστατεύσει από την "κακή" παρέα του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων».


Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη από τη μεριά της τονίζει ότι: «Μετά την πολύχρονη καταστροφική διακυβέρνηση της πατρίδος μας τώρα επιδίδεται στο καινούριο σπορ των ανέξοδων συμβουλών. Κυρία Γεννηματά, συνεχίστε παρέα με τον Βενιζέλο, πλέον κανείς δεν σας λαμβάνει υπ’ όψιν».