26 Δεκέμβριος 2015, 13:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Δεκέμβριος 2015, 13:26

Τα... κάλαντα του Βενιζέλου σε Παπανδρέου, Γεννηματά και Τσίπρα!

  • Τα... κάλαντα του Βενιζέλου σε Παπανδρέου, Γεννηματά και Τσίπρα!

Με το… σύνδρομο της δικαίωσης συνεχίζει να κινείται ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγορώντας τους πάντες πλην του εαυτού του. Χρονιάρες μέρες θυμήθηκε να πει τα «κάλαντα» στους Παπανδρέου, Γεννηματά και Τσίπρα δηλώνοντας παράλληλα παρών στις εξελίξεις.

Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», υποστήριξε ότι δεν έπρεπε να είχε υποχωρήσει το 2007, όταν επιχείρησε να κάνει έναν όμιλο προβληματισμού, αλλά έκανε πίσω υπό την απειλή διαγραφής από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Παράλληλα μίλησε για κόμματα αρχηγικά, προσωπικά, οικογενειακά, στα οποία υπάρχουν «πρίγκιπες» και «βαριά ονόματα», που όμως δεν αντέχουν στην εποχή μας. Δεν δίστασε να στείλει το μήνυμα και στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά τονίζοντας ότι δεν έφυγε από πρόεδρος για να του λέει κάποιος τι να λέει και πώς να το λέει, μια και ο ίδιος είναι θεματοφύλακας της εθνικής προσπάθειας που διακόπηκε τον Ιανουάριο!

Τέλος ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως τώρα εμφανίζεται ως «πολιτικός μάγκας», επειδή παρουσιάζεται ως κυνικός, ως ικανός να εγκαταλείψει αξίες, υποσχέσεις και προγραμματικούς στόχους και να γίνει το αντίθετο του εαυτού του.

Επίσης, χαρακτηρίζει λάθος ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ψήφισαν χωρίς όρους το μνημόνιο το περασμένο καλοκαίρι.