19 Δεκέμβριος 2015, 09:27 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Δεκέμβριος 2015, 09:22

ΗΠΑ: Σερβιτόρος βρήκε και παρέδωσε τσάντα με 32.000 δολάρια!

  • ΗΠΑ: Σερβιτόρος βρήκε και παρέδωσε τσάντα με 32.000 δολάρια!
    (Φωτ. αρχείου)

Ένας σερβιτόρος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας εστιατορίων, στην κεντρική Καλιφόρνια, παρέδωσε στη διεύθυνσή του περίπου 32.000 δολάρια σε μετρητά που ξέχασε μια οικογένεια πελατών στο τραπέζι της —ένα ποσό που πιθανόν ξεπερνάει το ετήσιο εισόδημά του!

Μολονότι η αστυνομία τον εξήρε για την τιμιότητά του, ο σερβιτόρος, που εργάζεται επί δέκα χρόνια στην αλυσίδα εστιατορίων, θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και αρνήθηκε παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της οικογένειας να δεχθεί αμοιβή για τα εύρετρα, δήλωσε η Κάρι Χέλιερ, διευθύντρια των υποκαταστημάτων στην περιοχή.

Η οικογένεια ξέχασε στο εστιατόριο μια πάνινη τσάντα με 32.000 δολάρια, όλα σε εκατοδόλαρα, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Τζο Γκόμες.

Ο Γκόμες πρόσθεσε ότι τα χρήματα επιστράφηκαν στην οικογένεια αφού εξακριβώθηκε ότι βρίσκονταν στην κατοχή της νόμιμα. Προέρχονταν από ενοικιαζόμενα ακίνητα και ένα μεξικανικό εστιατόριο που ανήκει στην οικογένεια στην πόλη Σαν Χοσέ της περιοχής του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.