17 Δεκέμβριος 2015, 12:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Δεκέμβριος 2015, 18:25

Το χριστουγεννιάτικο γλέντι των Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας

  • Το χριστουγεννιάτικο γλέντι των Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γλέντι του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στη Ταβέρνα Mr Λουκιδέλης στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου έδωσαν με την παρουσία τους ένα ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση, γεμίζοντας το χώρο του καταστήματος.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χρήστος Τριανταφύλλου σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκρισή τους στη πρόσκληση του ΔΣ αναφέρθηκε στις προσεχείς δραστηριότητες  του Συνδέσμου και συγκεκριμένα:

Από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιείται στη πλατεία Πατριάρχου μπροστά από την πρώην Εμπορική Τράπεζα, από τις 10:00-13:00 και από τις 17:30-19:30 το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συνδέσμου Μικρασιατών, στο οποίο μπορεί να βρει κάποιος χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά, ημερολόγια του Συνδέσμου με αφιέρωμα στη Καππαδοκία, διακοσμητικά, βιβλία, dvd’s κ.ά.

Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19:30 πραγματοποιείται η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου στο Café 1927 (Αγ. Τριάδος 3 στη Ν. Φιλαδέλφεια) όπου θα προσφερθεί καφές η τσάι με γλυκίσματα. Είσοδος ελεύθερη.

Στη εκδήλωση οι καλεσμένοι διασκέδασαν με μικρασιάτικα τραγούδια και όχι μόνο. Το γλέντι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τους μεζέδες, τα φαγητά και τα επιδόρπια που προσφέρθηκαν.

  • Αναδημοσίευση από το mikrasiatis.gr από όπου και οι φωτογραφίες.