15 Δεκέμβριος 2015, 13:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Δεκέμβριος 2015, 14:22

Συγκίνησε ο Κυζερίδης: Αν φύγω από τη ζωή, θα φύγω με την αγάπη σας (βίντεο)

 • Συγκίνησε ο Κυζερίδης: Αν φύγω από τη ζωή, θα φύγω με την αγάπη σας (βίντεο)
  Ο Νίκος Κυζερίδης συγκινημένος μιλά σε όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στο φιλικό παλαιμάχων Άρης-ΑΕΛ
 • Συγκίνησε ο Κυζερίδης: Αν φύγω από τη ζωή, θα φύγω με την αγάπη σας (βίντεο)
  Με πέναλτι πέτυχε γκολ στον αγώνα και αποθεώθηκε
 • Συγκίνησε ο Κυζερίδης: Αν φύγω από τη ζωή, θα φύγω με την αγάπη σας (βίντεο)
  Οι παλαίμαχοι που φόρεσαν και πάλι τη φανέλα του Άρη
 • Συγκίνησε ο Κυζερίδης: Αν φύγω από τη ζωή, θα φύγω με την αγάπη σας (βίντεο)
  Οι παλαίμαχοι που φόρεσαν και πάλι τη φανέλα της ΑΕΛ

Φορώντας (ξανά) τη φανέλα του Άρη στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι και πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» δονείται από συγκίνηση όχι μόνο για το τέρμα που πέτυχε ο Νίκος Κυζερίδης, αλλά και για τη δύναμη του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που δίνει τη μάχη με τον καρκίνο ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη από το εξωτερικό για τον αγώνα παλαιμάχων του Άρη και της ΑΕΛ που δόθηκε με σκοπό την οικονομική του ενίσχυση.

Το παρών στον αγώνα για τον Νίκο Κυζερίδη έδωσαν πρώην συμπαίκτες του, προπονητές, μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και φίλαθλοι. Στο τέλος του αγώνα ο επιθετικός που φόρεσε για έξι χρόνια τη φανέλα του Άρη, αφού παρέλαβε το βραβείο του, πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει σε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους.

«Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι που το μοιράστηκα με τη γυναίκα μου χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Μετά από μια τέτοια καριέρα, και μια οικογένεια όπως ο Άρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό. Τουλάχιστον άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με τη δική σας αγάπη», είπε και καταχειροκροτήθηκε.

Μετά από χρόνια, εκτός από τον Νίκο Κυζερίδη, με αθλητική φανέλα πάτησαν το χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Ντίνος Κούης, Νίκος Αναστόπουλος, Παναγιώτης Κατσιαρός, Τάσος Κυριάκος, Γιάννης Βένος, Γιώργος Ζήνδρος και Ανδρέας Σκέντζος. Τα κιτρινόμαυρα φόρεσε ξανά και ο Άγγελος Χαριστέας. «Όταν ένας συνάνθρωπός μας όπως ο Νίκος Κυζερίδης χρειάστηκε την βοήθεια και τη συμπαράστασή μας, χαίρομαι που είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε και να τον βοηθήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.