11 Δεκέμβριος 2015, 16:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Δεκέμβριος 2015, 15:20

Στη Ρωσία το πρώτο συνέδριο του Συμβουλίου Νεολαίας του Συνδέσμου Ελληνικών Κοινωνικών Οργανώσεων

  • Στη Ρωσία το πρώτο συνέδριο του Συμβουλίου Νεολαίας του Συνδέσμου Ελληνικών Κοινωνικών Οργανώσεων

Απολογισμός του συνολικού έργου της νεολαίας για το 2015 και σχεδιασμός του νέου έτους έγινε κατά το πρώτο συνέδριο του Συμβουλίου Νεολαίας του Συνδέσμου Ελληνικών Κοινωνικών Οργανώσεων της Ρωσίας, που πραγματοποιήθηκε στο Γκελεντζίκ στις 5 Δεκεμβρίου.

Κάθε ένα από τα μέλη του Συμβουλίου παρουσίασε σύντομα το έργο που επιτέλεσε και υπέβαλε προτάσεις για τη συνέχιση της δράσης του το 2016. Συζητήθηκαν στη συνέχεια τρόποι συντονισμού των νεολαίων, ώστε να έχουν αποτελεσματικότητα οι δράσεις τους.

«Το 2016 θα είναι χρονιά ορόσημο για μας. Η νεολαία σχεδιάζει συναρπαστικές εκδηλώσεις, στις οποίες αναμένεται θερμή συμμετοχή», ανέφερε σε δημοσίευση στην ιστοσελίδα του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κοινωνικών Οργανώσεων της Ρωσίας.

Ο Σύνδεσμος εξέφρασε επίσης ευγνωμοσύνη στο Σύλλογο Ελλήνων του Γκελεντζίκ και στον πρόεδρό του Α. Σαλάχοφ, για το θερμό τους καλωσόρισμα. Εκτός από τον Σαλάχοφ, παρόντες στο συνέδριο ήταν ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας (AGOOR) Ηλίας Κανακίδης, ο κοσμήτορας του Τμήματος Νεοελληνικής Φιλολογίας του κρατικού πανεπιστημίου του Κουμπάν Ι. Χαμάν, και εκπρόσωποι της Ένωσης Ποντιακής Νεολαίας του Ντόνετσκ.