9 Δεκέμβριος 2015, 09:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Δεκέμβριος 2015, 09:25

Κάλπασε η δημοπρασία καθαρόαιμων στο Μαρκόπουλο

  • Κάλπασε η δημοπρασία καθαρόαιμων στο Μαρκόπουλο

Δυναμικό παρόν έδωσε η ιπποδρομιακή κοινότητα και οι φίλιπποι στη μεγάλη δημοπρασία καθαρόαιμων αλόγων που πραγματοποίησε η «Ιπποδρομίες ΑΕ» στο κατάμεστο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκοπούλου.

Περισσότερα από 30 καθαρόαιμα, όλων των κατηγοριών, που έφερε στη χώρα μας η «Ιπποδρομίες ΑΕ» απέκτησαν ιδιοκτήτη και αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση της προετοιμασίας τους για την κάθοδο στους αγώνες.

Παλαιοί ιδιοκτήτες, αρκετοί νέοι που βλέπουν ιδιαίτερα θερμά τη νέα σελίδα που γυρίζει στις ιπποδρομίες, αποδείχθηκε πως ήταν καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι, καθώς  «κονταροχτυπήθηκαν» στις προσφορές με τη μια να διαδέχεται την άλλη.

Η τιμή εκκίνησης είχε εξ αρχής ορισθεί στην τιμή στην οποία αποκτήθηκαν πρόσφατα τα καθαρόαιμα από την «Ιπποδρομίες ΑΕ». Το ενδιαφέρον ήταν τέτοιο, που αρκετοί ιδιοκτήτες πλειοψήφησαν σε δύο και τρία άλογα. Μάλιστα κάποιοι ιδιοκτήτες και προπονητές που θέλησαν να αγοράσουν ένα από τα άλογα αυτά και δεν τα κατάφεραν υποσχέθηκαν ότι θα επανέλθουν σύντομα με νέες αγορές.

Η επιτυχημένη πρώτη δημοπρασία που πραγματοποίησε η «Ιπποδρομίες ΑΕ» στέλνει το σαφές μήνυμα ότι ξεκινά να γίνεται πράξη ο στρατηγικός σχεδιασμός της ΟΠΑΠ για την αναγέννηση των ελληνικών ιπποδρομιών.

Η αλλαγή του κλίματος και η δημιουργία μιας νέας ιπποδρομιακής κουλτούρας, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της εταιρείας.

Στη δημοπρασία το παρόν έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της «Ιπποδρομίες ΑΕ», με τους Σπύρο Φωκά Α΄ Αντιπρόεδρο, Οδυσσέα Χριστοφόρου, Β΄ Αντιπρόεδρο, Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο Chief Operations Officer, ο Πρόεδρος της ΦΕΕ Γιώργος Βαρδινογιάννης και δεκάδες μέλη της Ενώσεως που έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για τις έως τώρα πρωτοβουλίες της νέας εταιρείας, καθώς και πλήθος παλαιών και νέων ιδιοκτητών.

Η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ, απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής επίγειου και διαδικτυακού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 και για πέντε χρόνια αντίστοιχα.