9 Δεκέμβριος 2015, 17:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Δεκέμβριος 2015, 15:30

Πολυνίκης στη χειροπάλη ο Βύβων Ασπροπύργου – Ποντιακές διακρίσεις

  • Πολυνίκης στη χειροπάλη ο Βύβων Ασπροπύργου – Ποντιακές διακρίσεις
  • Πολυνίκης στη χειροπάλη ο Βύβων Ασπροπύργου – Ποντιακές διακρίσεις

Με 14 χρυσά, 6 αργυρά και 8 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο Κύπελλο Χειροπάλης που έγινε στην Καλλιθέα, την περασμένη Κυριακή, ο Αθλητικός Σύλλογος Βύβων Ασπροπύργου.

Με σημαντική την παρουσία των Ποντίων στους κόλπους του, ο Βύβων Ασπροπύργου έκανε τη διαφορά στη διοργάνωση.

Πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των παιδιών του δήλωσε στο pontos-news.gr ο προπονητής του σωματείου Παντελής Φιλικίδης, που θεωρεί ότι ο Βύβων Ασπροπύργου «είναι παράδειγμα για όλη την Ελλάδα, ένα σωματείο δραστήριο με παγκόσμιες διακρίσεις στην άρση βαρών, τα δράμια και τη χειροπάλη». Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα χειροπάλης, «κάποιοι αθλητές σε κλάσματα δευτερολέπτου ισοπέδωναν τον αντίπαλο»!

Τα αποτελέσματα
Στην κατηγορία των εφήβων ο Αλέξης Αθανασιάδης στα 75 κιλά κατέκτησε την πρώτη θέση στο αριστερό χέρι και τη δεύτερη στο δεξί, ο Γιώργος Αθανασιάδης στα 75+ κατέκτησε την πρώτη θέση και στο αριστερό και στο δεξί, ο Παναγιώτης Μακρόπουλος στα 75+ κατέκτησε την δεύτερη στο αριστερό και την τρίτη στο δεξί και ο Στάθης Τσούλφας στα 60 κιλά την τρίτη θέση.

Στην κατηγορία των ανδρών ο Γιώργος Σοϊλεμεζίδης κατέκτησε στα 70 κιλά τη δεύτερη θέση στο αριστερό, ο Αλέξης Αθανασιάδης στα 70 κιλά κατέκτησε την τρίτη θέση στο δεξί. Ο Θοδωρής Πολυχρονίδης στα 75 κιλά πήρε την πρώτη θέση στο δεξί και τρίτη θέση στο αριστερό. Στα 80 κιλά ο Χρήστος Ασλανίδης πήρε την πρώτη θέση και στο αριστερό και στο δεξί χέρι, και ο Παναγιώτης Ιωακειμίδης στην ίδια κατηγορία κιλών τη δεύτερη στο αριστερό και την τρίτη στο δεξί.

Ο Δημήτρης Φιλικίδης στην κατηγορία των 90 κιλών πήρε την πρώτη θέση σε αριστερό και δεξί χέρι. Στα 100 κιλά ο Στάθης Συμεωνίδης πήρε την πρώτη θέση σε αριστερό και δεξί, ενώ ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τη δεύτερη θέση σε αριστερό και δεξί.


Ο Στάθης Συμεωνίδης στην πρώτη θέση και ο Δημήτρης Φιλικίδης στην τρίτη, με τον προπονητή τους Παντελή Φιλικίδη

Ο Γιώργος Αθανασιάδης που επέλεξε να αγωνιστεί και στην κατηγορία των ανδρών στα 110 κιλά, κατέλαβε την πρώτη θέση και στο αριστερό και στο δεξί χέρι. Στην ίδια κατηγορία ο Βασίλης Φυσατίδης πήρε την τρίτη θέση στο δεξί.

Στην κατηγορία open ο Στάθης Συμεωνίδης πήρε την πρώτη θέση στο αριστερό και το δεξί, ενώ ο Δημήτρης Φιλικίδης τη δεύτερη στο δεξί και την τρίτη στο αριστερό.