10 Αύγουστος 2013, 10:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:15

Ο Άρης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα

  • Ο Άρης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα

Ο Άρης ετοιμάζεται να υπαχθεί στο άρθρο 99, του πτωχευτικού κώδικα, καθώς είναι θετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, που θα βάλει την ΠΑΕ σε καθεστώς εκκαθάρισης, ενώ πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία των διοικήσεων Ηλιάδη-Ψηφίδη, καθώς και της νομικής υπηρεσίας του συλλόγου.

Το θέμα θα δρομολογηθεί και από το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών, άμεσα, ενώ ο Άρης θα πρέπει να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στο δικαστήριο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπαγωγής της ομάδας στο άρθρο 99. Οι «κίτρινοι» θα πρέπει πλέον να πληρώσουν τις οφειλές τους σε 90 δόσεις. και εφόσον τηρηθούν τις ρυθμίσεις δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πλέον απομένει η επικύρωση από το δικαστήριο που θα εξετάσει την αίτηση του Άρη σε ένα ολοκληρωμένο φάκελο, ο οποίος μετά από αυτή την εξέλιξη έχει ξεπεράσει κατά πολύ το απαιτούμενο ποσοστό του 60,01% και έχει εξελίξει σε τυπική διαδικασία τη σχετική απόφαση από τα δικαστήρια για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99.

Το δικαστήριο αναμένεται να οριστεί το αργότερο αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή: onsport.gr