30 Νοέμβριος 2015, 23:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Νοέμβριος 2015, 22:09

Κόντρα Μεϊμαράκη – Παπαμιμίκου με ανταλλαγή επιστολών

  • Κόντρα Μεϊμαράκη – Παπαμιμίκου με ανταλλαγή επιστολών

Πόλεμο δι’... αλληλογραφίας ξεκίνησαν οι Μεϊμαράκης και Παπαμίκος . Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όχι μόνο δεν κάνει πίσω στην κόντρα του με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής αλλά λίγη ώρα πριν συνεδριάσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή θέτει δυο ζητήματα με επιστολή που έστειλε ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ Θοδωρής Αμπατζόγλου, στον Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ρωτά «ποιος είναι ο λόγος καθυστέρησης για την κατάθεση μήνυσης και αγωγής της Νέας Δημοκρατίας κατά της έκπτωτης εταιρείας Infosolutions.

Επίσης σε τι ακριβώς έγκειται το δηλωθέν κώλυμα του γραμματέα του κόμματος από τις εργασίες της ΚΕΦΕ στις οποίες οφείλει να προεδρεύσει βάσει του καταστατικού;»

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος εγκαλεί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το ότι προτού στείλει την επιστολή στον ίδιο, την έδωσε στη δημοσιότητα

Τονίζει επίςη ότι: «Επί του πρώτου ζητήματος αρμόδιος για την εντολή είναι ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος, εξ όσων έχω πληροφορηθεί, έχει δώσει σχετικές εντολές στη Νομική Υπηρεσία της ΝΔ, που χειρίζεται τα νομικά ζητήματα.

Επί του δεύτερου ζητήματος, ο πρόεδρος του κόμματος, έχει ζητήσει και έχει λάβει σχετική γνωμοδότηση από τη νομική υπηρεσία της ΝΔ».