27 Νοέμβριος 2015, 10:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Νοέμβριος 2015, 09:31

Σπουδαία κοινωνική προσφορά από τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου

  • Σπουδαία κοινωνική προσφορά από τον Όμιλο Φίλων Απόλλωνα Πόντου

Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου για 6η συνεχόμενη χρονιά θα επισκεφτεί την περίοδο των Χριστουγέννων το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, το οποίο επιτελεί μοναδικό κοινωνικό έργο. Είναι το πρώτο Παιδικό Χωριό που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, σε μια πάμφυτη σήμερα περιοχή και αποτελείται από οκτώ σπίτια, χώρους αθλοπαιδιών, αμφιθέατρο, νηπιαγωγείο, ένα κτήριο διοίκησης και μια εκκλησία.

Σύμφωνα με το ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Φώφη Καϊκλή, στο Παιδικό Χωριό υπάρχει ανάγκη για αλλαντικά, τυροκομικά, τρόφιμα μακράς διαρκείας αλλά και χρήματα για τη θέρμανση.

«Είμαστε σε επαφή με το ΔΣ του Παιδικού Χωριού και κάθε χρόνο το επισκεπτόμαστε επίσημα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Όμως πάμε και σε άλλες περιόδους. Ενημερωνόμαστε πότε έχει ανάγκη από βοήθεια και ανάλογα πράττουμε», λέει στο pontos-news.gr. «Δεν είναι τυχαίο που στηρίζουμε αυτό το χωριό. Έχει πραγματικά ανάγκη, υστερεί σε δίκτυο».


Ο διευθυντής του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Λουκάς Ίσαρης με το μέλος του Ομίλου Φ. Καϊκλή σε παλαιότερη συνάντηση

Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου καλεί τον κόσμο να συστρατευτεί στον καλό σκοπό. Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια συλλογής χρημάτων, ρούχων ή ειδών διατροφής, για το Παιδικό Χωριό Φιλύρου, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Φώφη Καϊκλή στο τηλέφωνο 6944461211.