25 Νοέμβριος 2015, 19:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Νοέμβριος 2015, 19:23

Απειλούν και την Ελλάδα οι τζιχαντιστές

  • Απειλούν και την Ελλάδα οι τζιχαντιστές

Βίντεο που έχει αναρτήσει η ιστοσελίδα mirror.co.uk εμφανίζει το Ισλαμικό Κράτος να εκτοξεύει απειλές εναντίον των χωρών που συμμαχούν εναντίον του, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται για πρώτη φορά και η Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, στο επίμαχο βίντεο ακούγεται αρχικά μία φωνή που λέει πως «Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία». Στη συνέχεια εμφανίζεται μία καρτέλα με τις σημαίες 60 χωρών, τις οποίες οι τζιχαντιστές θεωρούν εχθρούς τους. Στη δεύτερη σειρά, πρώτη από αριστερά, βρίσκεται και η ελληνική σημαία.

Επίσης, το βίντεο στέλνει απειλητικό μήνυμα στους συμμάχους που παλεύουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος. «Υπάρχει ένας συνασπισμός διαβόλων, με το Ιράν, την Τουρκία και τη Ρωσία να παίρνουν μέρος σε αυτόν. Αυτό συμβαίνει γιατί η Millah of Kufr (άπιστοι) θα σας ενώσει και θα καταπολεμήσετε την αλήθεια.

»Εμπρός λοιπόν, ελάτε όλοι. Τα μέλη σας θα αυξήσουν την πίστη μας. Μετράμε τις συμμετοχές, οι οποίες, σύμφωνα με τον προφήτη μας, θα φτάσουν τις 80 και μετά οι φλόγες του πολέμου θα σας κάψουν στους λόφους του θανάτου. Εμπρός λοιπόν. Συγκεντρώστε τους συμμάχους σας. Επιτεθείτε μας χωρίς αναβολή. Ο δικός μας σύμμαχος είναι ο μεγαλύτερος. Είναι ο Αλλάχ και όλη η δόξα τού ανήκει», τονίζεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.