25 Νοέμβριος 2015, 12:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Νοέμβριος 2015, 12:07

Τρομερό τριπλό φονικό στη Λεμεσό

  • Τρομερό τριπλό φονικό στη Λεμεσό

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η κυπριακή Αστυνομία για τη σύλληψη 30χρονου, ο οποίος φέρεται ως ύποπτος στυγερού, τριπλού φόνου σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού. Νεκροί από το έγκλημα, που διαπράχθηκε με κουζινομάχαιρο είναι δύο αδέλφια, 21 και 19 χρονών αντίστοιχα και ο 24χρονος αρραβωνιαστικός της αδελφής τους.

Του αποτρόπαιου εγκλήματος φαίνεται να είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία μεταξύ των τριών θυμάτων και του φερόμενου ως δράστη.

Ο καταζητούμενος φαίνεται να άρπαξε κουζινομάχαιρο από το εστιατόριο του πατέρα του και να κινήθηκε απειλητικά προς τους τρεις νεαρούς. Ο 62χρονος πατέρας του υπόπτου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, φαίνεται πως προσπάθησε να αποτρέψει τον γιο του, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, η οποία διενήργησε αυτοψία στη σκηνή σε συνεργασία με τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους, δήλωσε πως τα θύματα δέχθηκαν πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους από «νύσσον και τέμνον όργανον». Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι σύμφωνα με τις πρώτες ανακρίσεις τα αίτια του τριπλού φόνου φαίνεται να οφείλονται σε προσωπικές διαφορές.