23 Νοέμβριος 2015, 10:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Νοέμβριος 2015, 11:26

Αγώνας δρόμου Αϊ-Βασίληδων στη Θεσσαλονίκη

  • Αγώνας δρόμου Αϊ-Βασίληδων στη Θεσσαλονίκη

Από Αϊ-Βασίληδες θα πλημμυρίσει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ξεχωριστού αγώνα δρόμου με τίτλο «2ο Thessaloniki Santa Run». Σκοπός δεν είναι να μοιράσουν δώρα, αλλά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Οι εγγραφές μέσα στην πρώτη εβδομάδα έχουν ήδη ξεπεράσει τις 900, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από τους διοργανωτές ο τόπος αλλά και η ακριβής ώρα που θα γίνει η εκδήλωση.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τον δεύτερο αγώνα δρόμου των Αϊ-Βασίληδων θα μοιραστούν ισόποσα σε τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα: το «Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης» που στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, το «Χαμόγελο του Παιδιού», το ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» και το κοινωνικό παντοπωλείο «Μαζί» που στηρίζει οικογένειες με έλλειψη σε βασικές ανάγκες.

Η συμμετοχή για όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν στον συγκεκριμένο αγώνα, ντυμένοι Αϊ-Βασίληδες, έχει οριστεί στα 7 ευρώ ανά άτομο, ωστόσο υπάρχουν ειδικές τιμές για όσους θέλουν να τρέξουν με τα παιδιά τους ή οικογενειακώς ή ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.