22 Νοέμβριος 2015, 17:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2015, 17:16

Εκλογές σε 2-3 εβδομάδες προτείνει ο Μεϊμαράκης

  • Εκλογές σε 2-3 εβδομάδες προτείνει ο Μεϊμαράκης

Δύο τηλεφωνήματα που θα γίνουν μέσα στην ημέρα αναμένεται να οριστικοποιήσουν το τι μέλλει γενέσθαι στη Νέα Δημοκρατία. Και αυτά είναι τα τηλεφωνήματα στον Κώστα Καραμανλή και στον Αντώνη Σαμαρά.

Πάντως ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης (που θα καλέσει τους δυο πρώην πρωθυπουργούς), για την ώρα αρνείται να ανακοινώσει έκτακτο συνέδριο και απαντά δια συνεργατών του. Όπως αναφέρουν από το περιβάλλον του, δεν είναι σύμφωνος με την προοπτική μεταβατικού προέδρου και αντιπροτείνει την επανάληψη της διαδικασίας με άλλη εταιρεία σε 2-3 εβδομάδες από σήμερα.

Στο μεταξύ, η Νίκη Τζαβέλλα, πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, καλεί (μέσω twitter) σε παρέμβαση τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά για να σώσουν την παράταξη και την Ελλάδα. Ακόμη, πρώην σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, ο Θεόδωρος Βάρδας, επίσης μέσω twitter, καλεί τους Άδωνι Γεωργιάδη, Απόστολος Τζιτζικώστα και Κυριάκο Μητσοτάκη να ιδρύσουν νέο κόμμα!

«Για το φιάσκο υπάρχουν αναμφίβολα ευθύνες, που αφορούν πρωτίστως τον πρόεδρο και τα μέλη της ΚΕΦΕ. Και πρέπει να αποδοθούν άμεσα», τονίζει ο βουλευτής Λαρίσης Μάξιμος Χαρακόπουλος.