22 Νοέμβριος 2015, 15:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Νοέμβριος 2015, 14:29

Κλιμάκιο της γαλλικής αντιτρομοκρατικής έρχεται στην Αθήνα

  • Κλιμάκιο της γαλλικής αντιτρομοκρατικής έρχεται στην Αθήνα

Ανώτερα στελέχη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Γαλλίας αποκάλυψαν, μιλώντας  σε δημοσιογράφους, ότι κλιμάκιο με έμπειρους αξιωματικούς αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, μετά από πληροφορίες πως στα ελληνικά νησιά δρα δίκτυο των Ισλαμιστών που προσηλυτίζουν πρόσφυγες και μετανάστες στον ISIS.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια του... πολέμου που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στις ελληνικές και γαλλικές αστυνομικές αρχές, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τους ισχυρισμούς των Γάλλων ότι τουλάχιστον τρεις από τους μακελάρηδες του ISIS πέρασαν τον περασμένο μήνα από τη χώρα μας, επιστρέφοντας από τη Συρία στην Ευρώπη.

Στην Αθήνα, η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ. δεν κρύβουν την έντονη ενόχλησή τους για την προσπάθεια των Γάλλων να μεταθέσουν την ευθύνη του μη έγκαιρου εντοπισμού των τρομοκρατών, οι οποίοι προκάλεσαν τη σφαγή στο Παρίσι. Να σημειώσουμε πάντως ότι ήδη κλιμάκιο της γαλλικής αντιτρομοκρατικής βρίσκεται στην Τουρκία.