21 Νοέμβριος 2015, 13:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Νοέμβριος 2015, 13:31

Φλαμπουράρης: Τρομοκρατική η επίθεση στο σπίτι μου

  • Φλαμπουράρης: Τρομοκρατική η επίθεση στο σπίτι μου
    To σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την επίθεση (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος)

Τρομοκρατική χαρακτηρίζει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του και καταγγέλλει ότι είναι αποτέλεσμα της επίθεσης που ξεκίνησαν σε βάρος του η διαπλοκή σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους.

«Η επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες, που ξεκίνησαν διαπλεκόμενα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, σε συνεργασία με αντιδραστικούς πολιτικούς κύκλους, είχε την πρώτη της "επιτυχία"», τονίζει αρχικά με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως αναφέρει, επιχείρησαν να κάψουν το σπίτι του με ένα μπιτόνι βενζίνη και φωτιά. «Η επιλογή μου να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι έφτασε στα όριά της. Οι βουλευτές που ασχολούνται μαζί μου χωρίς κανένα απολύτως έρεισμα, συντονισμένοι με δημοσιογράφους και άλλα σκοτεινά συμφέροντα, θα πρέπει να συγκρατηθούν και να σταματήσουν αμέσως.

»Δεν μου αφήνουν πια κανένα περιθώριο παρά να καταφύγω στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου να απολογηθούν γι’ αυτή την εκστρατεία συκοφάντησης», καταλήγει στη δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι πρόκειται για «πράξη εκφοβισμού και τρομοκρατίας» που «έρχεται σε συνέχεια της στοχοποίησής του από συγκεκριμένα συστημικά κέντρα που προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να σπιλώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με λάσπη και συκοφαντίες».