20 Νοέμβριος 2015, 18:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Νοέμβριος 2015, 17:36

Τον «Καπετάν Ευκλείδη» Αχαρνών επισκέφθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας

  • Τον «Καπετάν Ευκλείδη» Αχαρνών επισκέφθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Τον υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ Απόστολο Τζιτζικώστα, δέχτηκε η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Καπετάν Ευκλείδης» στα γραφεία της την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015.

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Χαράλαμπος Τοπαλίδης αφού καλωσόρισε τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που συνοδευόταν από τον βουλευτή Μάκη Βορίδη και τον αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Χάρη Δαμάσκο, τον ενημέρωσε για τα προβλήματα της πόλης αλλά και του συλλόγου.

Ο Απ. Τζιτζικώστας επισήμανε πως είναι πολύ επικίνδυνο η Κυβέρνηση να παίζει με τα εθνικά μας θέματα, αναφερόμενος στις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία, πόσο μάλλον όταν η δήλωση αυτή επικροτείται από την Τουρκία. Μοιράστηκε και προσωπικές στιγμές ο Απόστολος Τζιτζικώστας όταν αναφερόμενος στην πρώτη Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά Τραπεζούντας το 2010 που ήταν παρών και ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά πως είναι χαραγμένη στην ψυχή του.

«Αν έφυγα από την Ελλάδα για να πάω εκεί μια φορά Έλληνας, γύρισα δέκα φορές Έλληνας», είπε για τη Σουμελά ο Απ. Τζιτζικώστας.

Φωτο: doxthi.gr