18 Νοέμβριος 2015, 15:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Νοέμβριος 2015, 15:26

Στήριξη της ΠΟΕ στο νεαρό μέλος της που κατηγορείται για τον προπηλακισμό Κουμουτσάκου

  • Στήριξη της ΠΟΕ στο νεαρό μέλος της που κατηγορείται για τον προπηλακισμό Κουμουτσάκου

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος με ανακοίνωσή της ενημερώνει τα μέλη της ότι θα συμπαρασταθεί στο νεαρό μέλος της Ποντιακής Νεολαίας της ΠΟΕ ο οποίος αύριο (19/11, στις 09:00) θα οδηγηθεί στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για το θέμα που προέκυψε με την επίθεση στον βουλευτή Γ. Κουμουτσάκο κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ποντιακών οργανώσεων στο Σύνταγμα στις 5 Νοεμβρίου 2015.

«Έχοντας εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, γνωρίζουμε ότι η αλήθεια θα αποδειχθεί περίτρανα με την αθώωση του μέλους της Νεολαίας μας και την απαλλαγή του από τις ανυπόστατες κατηγορίες» αναφέρει.

Σύμφωνα με την ΠΟΕ, το μέλος της οργανωμένης ποντιακής νεολαίας που κατηγορείται, έθεσε το σώμα του ως ασπίδα προστασίας στον Γ. Κουμουτσάκο που δεχόταν επίθεση, και αύριο οδηγείται στο δικαστήριο για προπηλακισμό του βουλευτή.

«Προστάτευσε τον αδύνατο ο νεαρός της ΠΟΕ, δηλαδή τον καθυβριζόμενο βουλευτή, ο οποίος δεχόταν ταυτόχρονα αναίτια επίθεση από άτομα ξένα προς την Ομοσπονδία μας, δίχως να τον γνωρίζει. Ωστόσο, φέρεται στο εδώλιο αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Όλη η ανακοίνωση της ΠΟΕ εδώ.