13 Νοέμβριος 2015, 15:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Νοέμβριος 2015, 15:09

Μακάβρια ανακάλυψη: Βρέθηκαν σοροί βρεφών σε διαμέρισμα στη Γερμανία

  • Μακάβρια ανακάλυψη: Βρέθηκαν σοροί βρεφών σε διαμέρισμα στη Γερμανία

«Πολλά πτώματα βρεφών» ανακαλύφθηκαν χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στο Βάλενφελς της Βαυαρίας, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία, προσθέτοντας ότι «μάλλον» πρόκειται για επτά σορούς.

«Περίπου στις 16:00 (τοπική ώρα, 17:00 ώρα Ελλάδας) κάτοικος του Βάλενφελς εντόπισε το πτώμα ενός βρέφους και κάλεσε ασθενοφόρο. Οι δυνάμεις της αστυνομίας που εκλήθησαν στο σημείο εντόπισαν σε ένα διαμέρισμα πολλές σορούς βρεφών.

Η αστυνομία και η εισαγγελία του Κόμπουργκ εικάζουν ότι τα νεκρά μωρά είναι «μάλλον» επτά, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στο διαμέρισμα 45χρονης γυναίκας, την οποία πλέον αναζητούν οι αρχές, αν και ακόμη δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για τη δράστη. «Την αναζητούμε τουλάχιστον ως πιθανή μητέρα των βρεφών», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας, η οποία πρόσθεσε ότι τα άψυχα σώματα «ήταν σε κακή κατάσταση».

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία και μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι ιατροδικαστές πρόκειται να ανακοινώσουν πόσο καιρό ήταν νεκρά τα βρέφη, το φύλο τους καθώς και την αιτία του θανάτου τους. Παράλληλα διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν τυχόν άλλα πτώματα.