6 Αύγουστος 2013, 11:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:16

Πέταξε για την Ουκρανία ο ΠΑΟΚ

  • Πέταξε για την Ουκρανία ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Ουκρανία χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες. Και τους 21 παίκτες πήρε ο Στέφενς μαζί του.

Στις 07.45 έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" η αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία αναχωρεί για Χάρκοβο, στο πλαίσιο του επαναληπτικού με τη Μέταλιστ. Οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" απευθείας με την άφιξη του λεωφορείου κατευθύνθηκαν στον έλεγχο, χωρίς να έχουν διάθεση για πολλές κουβέντες.

Το θέμα που κυριάρχησε στις συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων Τύπου, οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας ήταν η ενδεχόμενη τιμωρία της Μέταλιστ, αλλά και οι εξελίξεις που παρουσιάζονται.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν "έκοψε" τελικά κανέναν ποδοσφαιριστή και πήρε μαζί τους 21 που επέλεξε μετά το τέλος της χθεσινής (5/8) προπόνησης. Έτσι, λοιπόν κανονικά ταξίδεψε και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αλλά δεν μπορεί κανείς να ξέρει ποια είναι η κατάσταση του.

Στο αερόδρομιο δε βρέθηκαν οι Βρύζας και Τσιστιακόφ, οι οποίοι θα αναχωρήσουν εκτός απροόπτου αύριο (7/8) για το Χάρκοβο.

Να σημειωθεί ότι αυτή η αποστολή είναι η μικρότερη που έχει ταξιδέψει ποτέ, αφού εκτός από τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας και κάποιους εκπρόσωπους Τύπου, με τον ΠΑΟΚ ταξίδεψαν μόλις 15 οπαδοί της ομάδας.

Πηγή: olapaok.gr