6 Αύγουστος 2013, 09:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:16

Μωμόεροι Ροδοχωρίου: Μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα Ελύμνια! Φωτογραφίες

  • Μωμόεροι Ροδοχωρίου: Μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα Ελύμνια! Φωτογραφίες

Μωμόεροι Ροδοχωρίου: Μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα Ελύμνια! Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου Οι Κομνηνοί συμμετείχε στις Πολιτιστικές εκδηλώσεις Τα Ελύμνια Του Πολιτιστικού συλλόγου Παραδοσιακών χορών Το Λύμνη με τα χορευτικά τμήματα: Μωμόεροι Ροδοχωρίου και χορευτικό μεγάλο. Απέσπασε θερμό χειροκρότημα, και έβαλε τις βάσεις για στενή φιλία και συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Παραδοσιακών χορών Το Λύμνη και στο μέλλον.

Το ΔΣ του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Πολιτιστικό σύλλογο Παραδοσιακών χορών Το Λύμνη για τις εκδηλώσεις Τα Ελύμνια αλλά και για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη τις αποστολής του συλλόγου μας, αλλά και στον κόσμο που ακολούθησε την αποστολή.

Ευχαριστεί επίσης τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για άλλη μια φορά και μάγεψαν με την παρουσία τους, αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων, τον Σταύρο Πουλτίδη για τη συγκινητική παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων μας, τους λυράρη μας Θανάση Διαμαντίδη, τον νταουλτζή Κωνσταντίνο Ιμβριώτη και τον χοροδιδάσκαλο Κώστα Βασιλειάδη που έχει ανεβάσει τα χορευτικά μας τμήματα σε υψηλό επίπεδο.

Τον οδηγό του λεωφορείου Κωστέλο που συνέβαλε για να έχουμε ένα όμορφο και ευχάριστο ταξίδι, και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Achilleas Tours.

Τέλος ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που ακολούθησε για άλλη μια φορά την αποστολή του συλλόγου, όπως κάνει πάντα σε μεγάλες αποστολές και στηρίζει ηθικά και ψυχολογικά τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Gallery