4 Νοέμβριος 2015, 13:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Νοέμβριος 2015, 13:43

Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριές του

  • Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος ασελγούσε σε μαθήτριές του

Σοκ στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης από τη σύλληψη παιδόφιλου που ασελγούσε σε κοριτσάκια δημοτικού μέσα στο σχολείο!

Ειδικότερα, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δέκα μαθητριών, ηλικίας από 10 έως 13 ετών, φέρεται να επιδιδόταν από το 2011 δάσκαλος δημοτικού σχολείου στη Θεσσαλονίκη, 51 ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων για αποπλάνηση παιδιών. Το γεγονός κατήγγειλε 10χρονη μαθήτρια.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ανάλογα περιστατικά είχαν αναφερθεί και στη Διεύθυνση του δημοτικού σχολείου καθώς και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης!

Ο δάσκαλος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών και ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει την αστυνομία, φέρεται να θώπευε τις μαθήτριες σε χώρο της βιβλιοθήκης κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις φέρεται να αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε μαθήτρια. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο δάσκαλος φέρεται να απειλούσε τις μαθήτριες, προκειμένου να μην πουν τίποτα σε κανέναν, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε στις ανήλικες και μικρά χρηματικά ποσά.

Ο δάσκαλος βαρύνεται με τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιών, προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής και απειλής.