2 Νοέμβριος 2015, 19:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 2 Νοέμβριος 2015, 19:08

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Αναστασίου

  • Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Αναστασίου

Έπειτα από θητεία δυόμισι ετών στον πάγκο του Τριφυλλιού, ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Η Πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα τη λύση συνεργασίας τους, που έγινε κοινή συναινέσει.

«Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, αλλά και μεγάλες νίκες με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα και τον κόσμο», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

«Ο Γιάννης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο πρόεδρος των Πράσινων Γιάννης Αλαφούζος και υπογράμμισε ότι «Μαζί δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με συνέπεια και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ομάδας, που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη παραδέχονταν». Έκανε λόγο για σημαντικές επιτυχίες που πιστώνονται σε σημαντικό βαθμό στον Αναστασίου αλλά πρόσθεσε παράλληλα ότι στη διάρκεια της συνεργασίας τους έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές.


Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Από την πλευρά του, ο 42χρονος τεχνικός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Γ. Αλαφούζο, τους πρώην συνεργάτες του, τους ποδοσφαιριστές, τους υπαλλήλους στο προπονητικό κέντρο και στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως και τους φιλάθλους της ομάδας. «Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.