3 Νοέμβριος 2015, 08:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Νοέμβριος 2015, 08:31

Ανεβαίνει το θερμόμετρο, επιμένουν οι ισχυροί βοριάδες

  • Ανεβαίνει το θερμόμετρο, επιμένουν οι ισχυροί βοριάδες
    (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Βασίλης Ψωμάς)

Γενικά αίθριο καιρό, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη, προβλέπουν την Τρίτη οι μετεωρολόγοι. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 και πιθανόν 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 2 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Ήπειρο, νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους, μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριο καιρό στις Κυκλάδες και λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σε Δωδεκάνησα και στα νησιά ανατολικού Αιγαίου ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.