28 Οκτώβριος 2015, 16:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Οκτώβριος 2015, 16:43

Μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για την επέτειο του «ΟΧΙ»

  • Σαββίδης για Φίλη: Είπα στον Τσίπρα να μην κάνετε πράγματα που θα με αναγκάσουν να φύγω
    (Φωτ. αρχείου)

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του μήνυμα για τη μεγάλη γιορτή του ελληνικού έθνους. «Δεχτείτε τους εορταστικούς χαιρετισμούς για μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες στην ελληνική ιστορία, την ημέρα του "ΟΧΙ"», τόνισε αρχικά ο Πόντιος επιχειρηματίας.

Ο Ι. Σαββίδης συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «Πριν από 75 χρόνια, ο ελληνικός λαός έδειξε στον κόσμο το μεγάλο θάρρος και την επιμονή του στον αγώνα ενάντια στο φασισμό. Χάρη στην ενότητα και τη συσπείρωση, οι Έλληνες αντιστάθηκαν στον εχθρό και υπερασπίστηκαν τα ιδανικά της ελευθερίας, της ειρήνης και του ανθρωπισμού.

»Το κατόρθωμα των πατριωτών, που θυσίασαν τις ζωές τους για την πατρίδα, θα είναι χαραγμένο για πάντα στις δέλτους της Ιστορίας και θα είναι άξιο παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές».

Κλείνοντας το μήνυμά του, τόνισε ότι τμώντας τη μνήμη των «ηρωικών προγόνων μας και όλων των ηρώων που απελευθέρωσαν τον κόσμο από τον φασισμό», σήμερα περισσότερο από ποτέ, πρέπει «να αγωνιστούμε για ενότητα και αλληλεγγύη, τόσο εσωτερικό της Ελλάδας, όσο και μεταξύ των εθνών».

Κάλεσε όλο τον κόσμο να υπερασπιστεί «τις ιδέες της ειρήνης και της δημιουργικότητας, καθώς και το δικαίωμά μας για ελεύθερη επιλογή, να είμαστε ενεργοί πολίτες σε θέματα που αφορούν το μέλλον της ιστορικής μας πατρίδας και γενικά όλου του πλανήτη».