26 Οκτώβριος 2015, 22:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Οκτώβριος 2015, 22:33

Έστειλαν σφαίρα και στον Τρύφωνα Αλεξιάδη

  • Έστειλαν σφαίρα και στον Τρύφωνα Αλεξιάδη
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές)

Μετά την πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών μια ακόμη... σφαίρα εστάλη, αυτή τη φορά σε κυβερνητικό στέλεχος. Ο λόγος για τον  αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη ο οποίος δέχτηκε απειλητικό σημείωμα που συνοδευόταν από μία σφαίρα στον ίδιο φάκελο.

Ο φάκελος έφτασε με την υπόλοιπη αλληλογραφία στο γραφείο του Τρύφωνα Αλεξιάδη και αφού διαπιστώθηκε το περιεχόμενό του ειδοποιήθηκε η Κρατική Ασφάλεια και τον παρέλαβε.

Το σημείωμα, που δόθηκε στη δημοσιότητα ανέφερε: «Τρύφωνα Αλεξιάδη, εισπράκτορα της Βέρμαχτ, μέχρι την ώρα "Ο" θα καταλάβεις τι πάει να πει φόβος, εσύ και μέλη της οικογένειάς σου». Το σημείωμα φέρει ένα κόκκινο αστέρι και την υπογραφή «Κόκκινη Φράξια».

Αργότερα, ο Τρύφων Αλεξιάδης, απάντησε πως «η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής».

Ανέφερε επίσης πως «δεν φοβήθηκε ποτέ στη ζωή του, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν "επαναστατική" φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους».