25 Οκτώβριος 2015, 11:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Οκτώβριος 2015, 11:37

Εφαρμογή του ΟΠΑΠ για τη στήριξη παιδιατρικών νοσοκομείων

  • Εφαρμογή του ΟΠΑΠ για τη στήριξη παιδιατρικών νοσοκομείων

Κατεβάστε την εφαρμογή της ΟΠΑΠ ΑΕ και υποστηρίξτε τα παιδιά! Η ΟΠΑΠ, με αφορμή τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (8 Νοεμβρίου), προσκαλεί όλους να συμμετέχουν δωρεάν και αυτή τη χρονιά στη νέα «Διαδρομή Προσφοράς».

Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλλουν στην ανακαίνιση των δύο Πανεπιστημιακών Παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», που υλοποιεί η ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Μέσω της εφαρμογής  «Διαδρομή Προσφοράς» την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο ή μέσω του υπολογιστή τους να επισκεφθούν το σύνδεσμο «www.diadromiprosforas.gr», δίνεται τη δυνατότητα σε όλους να παίξουν, να τρέξουν και να προσφέρουν συμμετέχοντας σε εννέα προκλήσεις, οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου.

Απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις των Quiz, τρέχοντας τις αποστάσεις που ζητούνται, βγάζοντας φωτογραφίες selfie, προσκαλώντας φίλους και κάνοντας «share» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κάθε ένας θα μπορεί να συγκεντρώνει συνολικά μέχρι και 20 ευρώ εικονικής προσφοράς. 

Όλα τα χρήματα εικονικής προσφοράς που θα συγκεντρωθούν θα μετατραπούν αυτόματα από την ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση, και θα συμπεριληφθούν όπως και πέρυσι στο ποσό που διαθέτει η εταιρεία για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Μάλιστα την ημέρα του 33ου Μαραθωνίου, στις 8 Νοεμβρίου, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής, δρομείς, επισκέπτες ακόμη και τηλεθεατές, θα μπορούν με ένα απλό check in να αυξήσουν ακόμα περισσότερο  το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store.