23 Οκτώβριος 2015, 15:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Οκτώβριος 2015, 14:42

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: 60 χρόνια ζωής με εκδηλώσεις

  • Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: 60 χρόνια ζωής με εκδηλώσεις

Εδώ και 60 χρόνια η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας πρωτοστατεί στη διατήρηση και την διάδοση της πολιτιστικής παράδοσης του ποντιακού ελληνισμού στις νεότερες γενιές. Η φετινή χρονιά είναι για τον σύλλογο επετειακή αφού συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με εκδηλώσεις το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015.

«Θέλουμε μέσω των εκδηλώσεων να ευχαριστήσουμε όλους τους σπουδαίους προκατόχους μας καθώς και τα μέλη και τους φίλους που έχουν κρατήσει την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας τόσα χρόνια στην κορυφή» ανέφερε το ΔΣ του συλλόγου.


Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τα παιδιά της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο εγκαίνια έκθεσης με εκθέματα σκευών από την περιοχή του Πόντου και έκθεση ιστορικού φωτογραφικού υλικού από την ίδρυση του συλλόγου έως σήμερα. Μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει παραδοσιακό ποντιακό μουχαπέτ στους χώρους της Λέσχης με ποντιακά εδέσματα και μουσική από μουσικούς του συλλόγου.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με εκκλησιαστικό τρισάγιο στη μνήμη παλαιότερων μελών ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση χορών και τραγουδιών από τον Πόντο.

Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ24
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2015
19:30
Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας συνεχίζει τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της...