22 Οκτώβριος 2015, 17:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτώβριος 2015, 17:27

Γενική συνέλευση ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

  • Γενική συνέλευση ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Eτήσια τακτική περιφερειακή Γενική Συνέλευση, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης και επικοινωνίας του Διοικητικού Συμβουλίου με τα σωματεία μέλη του συνδέσμου, πραγματοποιεί ο ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στον Σύλλογο Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, και ώρα 11:30.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την ημερήσια διάταξη είναι:

  • Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
  • Διοικητικός απολογισμός από τον πρόεδρο του ΣΠΟΣ
  • Οικονομικός απολογισμός από τον ταμία του ΣΠΟΣ
  • Συζήτηση επί της λογοδοσίας – Τοποθετήσεις – Ερωτήσεις – Προτάσεις συνέδρων.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα σωματεία μέλη με την εκπροσώπηση δυο ατόμων, του προέδρου ή του αναπληρωτή του, και από ακόμη ένα μέλος του συλλόγου που θα ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. Επίσης σε ανακοίνωση του ΣΠΟΣ τονίζεται ότι τα σωματεία-μέλη οφείλουν να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά μέχρι την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Τα σωματεία-μέλη που θα λάβουν μέρος στη συνέλευση θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο πρακτικού συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα (με στοιχεία επικοινωνίας των μελών) και απόφαση του ΔΣ, με την οποία θα ορίζονται οι αντιπρόσωποι τους για τη συγκεκριμένη γενική συνέλευση.

Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΠΟΣ Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας, στις 13:00, θα γίνει και η Γενική Συνέλευση της Νεολαίας του.