20 Οκτώβριος 2015, 17:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2015, 14:43

Σε αυτούς που κατέθεσαν την ψυχούλα τους στο 11ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών

  • Σε αυτούς που κατέθεσαν την ψυχούλα τους στο 11ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών
    (Φωτ.: Φίλιππος Φασούλας για το pontos-news.gr)

Θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλους εκείνους που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στο 11ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών της ΠΟΕ, στη Λευκόβρυση Κοζάνης.

Τους διοργανωτές, τους συντονιστές, τους μουσικούς, τα παιδιά που χόρεψαν με την ψυχή τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα! 

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς για τη συνεργασία τους: Τον πρόεδρο Γεώργιο Βαρυθυμιάδη και τη Διοίκηση του ΣΠΟΣ Νότιας Ελλάδας και Νήσων, την υπεύθυνη συντονίστρια χορού Σοφία Σαββίδου, τον λυράρη και μουσικό συντονιστή Γεώργιο Ατματζίδη και την ομάδα του, τους αφηγητές Σουλτάνα Βαρυτυμιάδη, Γιάννη Ευφραιμίδη, και τον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη, καθώς και τα παιδιά της γραμματειακής υποστήριξης για τη διεξαγωγή της διαδικασίας. 

Τέλος και πάνω από όλα, όλα αυτά τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που με δύναμη και σθένος κατέθεσαν την ψυχούλα τους και για ακόμα μια φορά μας έκαναν να αισθανθούμε υπερήφανοι. 

Εύχομαι ο καλός Θεός να μας δίνει δύναμη και ο καθένας από το δικό του μετερίζι να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο, προσθέτοντας ένα ακόμη λιθαράκι στην Ποντιακή μας Παράδοση.

Με αγάπη και εκτίμηση,
Ηλίας Υφαντίδης