13 Οκτώβριος 2015, 22:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Οκτώβριος 2015, 22:21

Κοινή ομάδα δράσης της ΑΕΚ με την Περιφέρεια για το γήπεδο

  • Κοινή ομάδα δράσης της ΑΕΚ με την Περιφέρεια για το γήπεδο
    Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσέρχεται στη συνάντηση με την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου

Απόλυτα ικανοποιημένος με όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία της ΑΕΚ με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου αποχώρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Κατά την έξοδό του ο αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924» δήλωσε ότι «ήταν μια πολύ θετική και εποικοδομητική συνάντηση. Συστάθηκε μια ομάδα εργασίας που θα δει όλα τα θέματα.

»Θέλω να πω δυο λόγια χαριτολογώντας: το γήπεδο θα το ονομάσουμε... Δούρου Αρένα».

Τη συγκεκριμένη φράση ο Δημήτρης Μελισσανίδης την είπε και στην ίδια τη Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, όταν της επεσήμανε πως πρέπει να υποστηρίξει το νόμιμο και το δίκαιο. «Είναι απόλυτα νόμιμα τα όσα ζητάμε. Σας θέλουμε μαζί μας, γιατί έχουμε μαζί μας και το νόμο και το δίκαιο. Γράψε ιστορία και εγώ θα βγάλω το γήπεδο Δούρου Αρένα», φέρεται να της τόνισε.


Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βαγγέλης Ασλανίδης προσέρχονται στη συνάντηση (φωτ.: aek365)

Η ενημερωτική συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου με αντιπροσωπεία της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της Ερασιτεχνικής, ξεκίνησε λίγο μετά τις 7:00 στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρέστη ως αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924», μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη, τον εκτελεστικό διευθυντή, Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον εκπρόσωπο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου και μέλη της εταιρείας Dimand, που έχει αναλάβει το σχέδιο ανέγερσης του γηπέδου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημα της ΑΕΚ, παραβρέθηκαν επίσης: η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας, Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θόδωρος Σχινάς και ο εντεταλμένος για ζητήματα Αθλητισμού, Σπύρος Πάντζας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, «αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση εκ μέρους των παραγόντων της ΑΕΚ σχετικά με το γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής Αρχής ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να σέβεται το νομικό πλαίσιο, το περιβάλλον, τους πολεοδομικούς κανόνες. Και δεύτερον ότι όλα θα περάσουν μέσα από διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, τις ερασιτεχνικές ομάδες και ανταποδοτικότητα στην αυτοδιοίκηση».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας aek365 αποφασίστηκε να συσταθεί μια κοινή ομάδα δράσης, η οποία θα έχει ως στόχο να ασχολείται με τα ζητήματα του γηπέδου που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, προκειμένου να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν προβλήματα και να μην υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις στο πρότζεκτ.