11 Οκτώβριος 2015, 21:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Οκτώβριος 2015, 20:14

Αγρότες και κτηνοτρόφοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις

  • Αγρότες και κτηνοτρόφοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις

Τα πρώτα... μπλόκα με κυβέρνηση αριστεράς είναι έτοιμα να στηθούν. Αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία αλλά και την Αττική, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων.

Δήλωσαν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα, κατά των προωθούμενων φορολογικών μέτρων που θίγουν τον κλάδο τους.

Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη, στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας στη Λάρισα, έλαβαν ομόφωνα την απόφαση για δυναμικές κινητοποιήσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν και μαζική κάθοδο στην Αθήνα αλλά κλείσιμο δρόμων, διότι όπως τόνισαν, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε καμία περίπτωση να εφαρμοστεί η «άδικη» και «βάναυση» φορολόγηση που θα αποτελέσει «ταφόπλακα» για τον κλάδο τους.

Η ακριβής ημερομηνία έναρξης των κινητοποιήσεων, όπως και το περιεχόμενο τους, θα καθοριστεί το αμέσως επόμενο διάστημα ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα αγροτική σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.