11 Οκτώβριος 2015, 17:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 11 Οκτώβριος 2015, 16:10

Παραίτηση βόμβα Παναγούλη από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

  • Παραίτηση βόμβα Παναγούλη από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Άρχισαν τα... όργανα και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Στάθης Παναγούλης αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αφήνοντας παράλληλα πολλές αιχμές.

Επίσης, μεγάλο ερωτηματικό παραμένει για το πόσο καιρό θα βρίσκεται συντεταγμένος στο κόμμα και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Την απόφασή του γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου, με επιστολή του προς την Κεντρική Επιτροπή, επισημαίνει ότι ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση και το έργο της.

Ωστόσο, στην επιστολή-βόμβα ρωτά μεταξύ άλλων που βρέθηκαν οι «Αλεξιπτωτιστές» και ποιο «αόρατο» χέρι, τους τοποθέτησε σε ευνοϊκότερες θέσεις από τη δική του, όπως επίσης αναζητά και τις δυνάμεις που «επιβραβεύουν» πρόσωπα, τα οποία έριξαν την κυβέρνηση και οδήγησαν τον τόπο σε πρόωρες εκλογές.

«Για όλους τους παραπάνω λόγους διαμαρτυρόμενος, παραιτούμαι από την Κεντρική Επιτροπή εφόσον οι αποφάσεις της παραβιάζονται και δεν γίνονται σεβαστές», τονίζει κλείνοντας την επιστολή του και υπογραμμίζει ότι τίθεται θέμα δημοκρατικής λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ.